Bengaalse ei-curry

Dit is een prachtig gerecht, dat enkele dagen van te voren bereid kan worden. Curry’s hebben als kenmerk, dat het minimaal 1 dag na de bereiding, beter smaakt. Dit omdat alle smaken van de verschillende kruiden goed intrekken.

author Door Aivie

Kipgehaktbrood (koolhydraatarm)

Gehaktbrood zijn er in vele variaties. Dit gerecht is zeer bewust en kan geheel vetvrij worden bereid. Dit gerecht kan van te voren bereid worden en op de dag van gebruik, kun je het afbakken.

author Door Aivie

Lamsschouder, slowcooked

Slowcooken is het langzaam garen van vis en vleesgerechten op lage temperaturen, waarbij de smaak van de ingredienten intenser wordt en de sappen van het vlees of de vis behouden blijven.

author Door Aivie

Fijn gesneden spruiten, vetvrij gewokt

Houd je niet van spruiten? Dan moet je deze bereidingswijze eens uitproberen. Ik eet mijn spruiten niet anders meer sinds ik deze bereidingswijze heb ontdekt.

author Door Aivie

Trio basil pesto

Een heerlijke pesto die je in salades, maar ook in marinades of gewoon als dipsaus kunt gebruiken.

author Door Aivie

Avocado-tomatensalsa

Een gezonde en gemakkelijke salade, die je zo kunt eten of lekker op een stukje (oer)brood of bij de tapas.

author Door Aivie

Koken met Aivie © 2016