Zoete aardappelen worden steeds populairder en passen goed in een koolhydraatarm dieet. Dit gerecht is een mooie mix van zoet, zout en zuur. Het is simpel te bereiden en smaakt altijd.
Zoete aardappelen worden steeds populairder en passen goed in een koolhydraatarm dieet. Dit gerecht is een mooie mix van zoet, zout en zuur. Het is simpel te bereiden en smaakt altijd.
Schil de zoete aardappelen en spoel ze goed af.
Snijd de aardappelen in blokken van 2 a 3 cm.
Doe de olie in een ruime pan en voeg alle zaadjes toe (sesam-, komijn- en mosterdzaad)
Als de zaadjes wat bruiner worden en of beginnen op te poppen, voeg dan de gesneden zoete aardappelen toe.
Roer het om en voeg de chilipoeder, zout en citroensap toe. Roer weer goed om.
Laat alles onder regelmatig roeren in 20 – 30 minuten, op laag vuur, mooi goudbruin bakken.
Serveer de zoete aardappelen met een frisse salade en of met een vis- of vleesgerecht.