Gebakken lams in Kerala masala

Dit gerecht heb ik de allereerste keer in Pattaya (Thailand) gegeten. In het centrum van Pattaya bevinden zich ontzettend veel Indiase restaurants. In de 5 dagen dat ik in Pattaya verbleef heb ik tot 3 keer toe dit gerecht gegeten! Als snack met een lekker drankje, maar ook gewoon als hoofdgerecht bij de lunch of het diner. Het aantal ingrediënten kan je afschrikken om dit recept uit te proberen. Je kunt dit gerecht daarom het best in 2 fasen bereiden. Kook eerst je vlees van (bijvoorbeeld een avond van te voren of in de ochtend) en ga dan later op de dag het gerecht bereiden.

author Door Aivie

Zoete aardappelen met sesamzaad

Zoete aardappelen worden steeds populairder en passen goed in een koolhydraatarm dieet. Dit gerecht is een mooie mix van zoet, zout en zuur. Het is simpel te bereiden en smaakt altijd. 

author Door Aivie

Gevulde omelet met kruiden

Ik had trek in rucola sla en een omelet. Maar ik wilde niet 2 gerechten maken, een Ik had trek in rucola sla en een omelet. Maar ik wilde niet en een omelet en een koude salade maken. En zo is dit overheerlijk recept ontstaan! De rucola heb ik verwerkt in de omelet samen met kastanjechampignons, kaas en wat kruiden. Een heerlijke maaltijd dat zowel als lunch of avondmaaltijd kan worden genuttigd.salade en een omelet. En zo is dit overheerlijk recept ontstaan! De rucola heb ik verwerkt in de omelet samen met kastanjechampignons, kaas en wat kruiden. Een heerlijke maaltijd dat zowel als lunch of avondmaaltijd kan worden genuttigd.

author Door Aivie

Koken met Aivie © 2016