De Javaanse kip uit de Surinaamse keuken is een heerlijk gerecht. Met alle ingrediënten in huis, is dit gerecht zo op tafel. Een voordeel is dat je dit gerecht is dat je het ook een dag van te voren kunt maken. Omdat dan de smaken van de kruiden er nog beter intrekken. Dit is de wijze waarop ik het klaarmaak.
Sje
January 6, 2020 @ 17:00
Ik heb je site net een paar dagen ontdekt. Bedankt voor je geweldige recepten! Ik houd van de Surinaamse keuken, maar die krijg je als Marokkaanse niet van huis mee, dus ben blij dat sites zoals de jouwe bestaan. 🙂
Kan het kloppen dat in dit recept wel nog (vanaf het begin) wat water bij de kip moet? Omdat het anders vrij droog wordt? Dank alvast!
Aivie
January 11, 2020 @ 12:19
Hi Sje,
Nee geen water toevoegen. Tenzij je veel jus wilt hebben. De kip geeft van zichzelf al veel vocht af.
Succes en heel veel plezier met het koken van de gerechten.
Liefs Aivie