Een super gemakkelijk recept en koolhydratenarm. Met een paar ingrediënten en eventueel kruiden naar smaak, tover je dit brood in een uurtje op tafel.
Een super gemakkelijk recept en koolhydratenarm. Met een paar ingrediënten en eventueel kruiden naar smaak, tover je dit brood in een uurtje op tafel.
Beboter een bakblik van circa 24 cm.
Mix de eieren met de gedroogde citroensap luchtig samen.
Voeg geleidelijk de gesmolten boter toe aan de geklutste eieren.
Meng alle droge ingrediënten met elkaar in een kom.
Voeg nu beetje bij beetje van de droge mix toe aan de ei-mix.
Mix dan kort op de hoogste stand alles luchtig samen.
Doe het beslag in de bakblik en bak in 30 a 40 minuten op 150 graden het brood gaar.
Controleer met een satéprikker of het brood gaar is na 30 minuten. Het brood is gaar als de satéprikker er droog uitkomt.
Serveer een plakje brood met beleg naar keuze.