Een simpel en overheerlijk gerecht dat eigenlijk niet mag ontbreken bij een vegetarisch of veganistisch menu. De aubergines kun je vervangen door kastanje champignons of courgettes. Het gerecht is binnen een half uurtje klaar.
Een simpel en overheerlijk gerecht dat eigenlijk niet mag ontbreken bij een vegetarisch of veganistisch menu. De aubergines kun je vervangen door kastanje champignons of courgettes. Het gerecht is binnen een half uurtje klaar.
Bak de aubergines in een ruime pan met de olie. Doe dit in 3 a 4 delen. Zet de gebakken aubergines apart weg.
Verwijder eventueel overtollige olie uit de pan.
Doe vervolgens de zoete neem balderen en de gemalen gember in de pan. DFruit dit kort samen en voeg dan de tomatenpuree toe en bak dit weer kort samen.
Voeg vervolgens de gebakken aubergines toe, samen met de
1 en zwarte peper. En voeg eventueel het zout toe.
Roer alles goed om en zet het vuur lager. Laat het geheel rustig 10 minuten verder bakken. Voeg kort voor het einde van het gerecht de groene chili pepers toe. Blijf regelmatig roeren.
Serveer de aubergines met een roti naar keuze of rijst.
Tip:De aubergines kun je vervangen door kastanje champignons of courgettes. Maar ook met gebakken tempé of tahoe kun je dit gerecht bereiden.