Dit recept is geïnspireerd uit de Peruaanse keuken, waar de maispastei beroemd van is. Ik ben zelf geen liefhebber van mais. Ik ben dol op pasteien, maar omdat het vaak koolhydratenrijk is, bereid ik het niet zo vaak. Ik heb daarom dit mooi koolhydratenarm pasteigerecht bedacht op basis van bloemkoolpuree. De basis, de bloemkoolpuree, is een constante factor in dit gerecht. De vulling kun je naar eigen smaak klaarmaken en variëren met groenten of andere vis-of vleessoorten.
Manita
May 31, 2020 @ 18:44
Beste Aivie,
Wat een heerlijk recept, vandaag gemaakt en lekker van gesmuld.
1 kleine opmerking: ik zag bij de uitvoeringsstappen niet wat er met de ui/knoflook en citroenrasp moest gebeuren. De ui en knoflook heb ik met de kip meegebakken en als laatst de citroenrasp met de bosuitjes erdoor geroerd?
Groet, Manita
Aivie
June 6, 2020 @ 12:06
Beste Manita, dat hebt je goed gedaan Ik zal het recept aanpassen. Liefs Aivie