Wie houdt er niet van een lekker koekje op zijn tijd? Ik vind het heerlijk om met een een lekkere kruidenthee op de bank te genieten van een koekje. En dit koekje is ook koolhydraatarm en past daarom perfect in een keto lifestyle.
Wie houdt er niet van een lekker koekje op zijn tijd? Ik vind het heerlijk om met een een lekkere kruidenthee op de bank te genieten van een koekje. En dit koekje is ook koolhydraatarm en past daarom perfect in een keto lifestyle.
Mix de amandelmeel, kokosolie, wijnsteenpoeder en syrup goed samen in een kom.
Kneed het deeg 3 a 4 minuten goed met de handen. Je moet er 1 grote bal van kunnen vormen.
Rol het deeg tussen 2 stukken bakpapier uit tot een dikte van 3-4 mm.
Druk er vormpjes uit met een koekvorm naar keus.
Bak de koekjes in een voorverwarmde oven op 160 graden in 10 a 15 minuten goudbruin af.
Laat de koekjes op een rooster goed afkoelen
Smelt de chocolade au-bain marie en voeg de slagroom toe, zodat het wat vloeibaar blijft.
Dip de helft van het koekje in de gesmolten chocolade en zet de koekjes op een rooster, zodat het goed kan drogen
De koekjes zijn 2 tot 3 maanden goed houdbaar in een afgesloten koekblik.
Serveer de koekjes bij een lekkere thee naar smaak.
Naushad Hassankhan
February 10, 2020 @ 21:39
Hi Aivie,
Thanks voor al je moeite en inzet! Ik lees in de stappenplan dat er wijnsteenpoeder toegevoegd wordt. Deze zie ik echter niet bij de ingrediënten. Hoeveel wijnsteenpoeder gaat er in?
Alvast dank voor je reactie en een dikke brasa!
Grtjs,
Naushad
Aivie
February 17, 2020 @ 20:03
dat is theelepel Naushad. IK ga het recept direct aanpassen. Thx
En dikke brassa terug xxxx