Hierbij dan eindelijk mijn recept voor de viadoe. Deze cake wordt door iedereen toch net wat anders bereid. Dit is mijn versie en is een favoriet gerecht in mijn familie en vriendenkring. Lees het recept goed door en ik hoop dat de foto’s de bereiding verduidelijken. En bekijk ook de video, waarin ik stap voor stap uitleg hoe je de viadoe maakt. Lukt het niet, stuur mij dan een berichtje voordat je aan de slag gaat. Het ziet er ingewikkelder en bewerkelijker uit dan het is. Neem je tijd als je dit voor de eerste keer gaat maken. Heel veel succes en maak je twist (jouw variatie)!
Milly H.
June 5, 2020 @ 17:55
Hi Aivie ,
ik heb jouw recept geprobeerd en het is goed gelukt. Heb de mixer gebruikt en in de
warme oven[50*] laten rijzen
Jammer dat ik er geen foto van kan plaatsen. 500 gram kaneelsuiker om te strooien is wel een beetje veel , want ik heb nogal wat over. Ik ga de pruimentaart en keksi binnenkort proberen.
Ik ben erg in mijn nopjes met het resultaat ,zacht en heerlijk. Viadoe is mijn lievelingscake en ben erg blij met dit recept ,dankjewel!
Groetjes Milly
Aivie
June 6, 2020 @ 12:04
Super te horen Milly! Ik strooi best royaal met de kaneelsuiker over het deeg. Ik houd ook wat over, 50 tot 75 gram. Die bewaar ik en kan ik altijd weer of in een viadoe of nadere cake gebruiken. Geniet van de viadoe. Liefs Aivie