Ik ben dol op paneer. Het maakt eigenlijk niet uit hoe het bereid is, als het maar paneer is! Dit gerecht heb ik gemaakt toen ik weer eens met mijn gedachten afdwaalde naar een van de lekkerste keukens, de Zuid Indiase!
Ik ben dol op paneer. Het maakt eigenlijk niet uit hoe het bereid is, als het maar paneer is! Dit gerecht heb ik gemaakt toen ik weer eens met mijn gedachten afdwaalde naar een van de lekkerste keukens, de Zuid Indiase!
Doe in een ruime de pan de ghee en laat het smelten.
Maal de gember en geelwortel fijn in een molen.
Voeg alle kruiden, behalve de groene chili, rode (punt)paprika en verse koriander in de pan.
Fruit alles licht aan.
Voeg de paneer en de broccoli toe en alles op middelmatig vuur rustig bakken.
Roer het geheel af en toe om. Niet te veel roeren, anders breekt de paneer.
Na 20 a 25 minuten is de paneer goudbruin gebakken. Doe dan het vuur uit en roer de gesneden groene chili, (punt)paprika en de verse koriander erdoor.
Serveer de kadhai paneer met een heerlijke chapati of een andere roti.