Persoonlijk vind ik dit een van de lekkerste Caraïbische cakesoorten. De smaak van de pruimen die jaren op rum zijn getrokken met de donkerbruine suiker veroorzaken een heerlijke smaaksensatie. Uiteraard kun je de rum weglaten. Maar dit is het recept zoals ik deze van mijn moeder heb geleerd. En eerlijk is eerlijk, mom’s food is the best!
Lea Laagland
October 27, 2018 @ 13:13
Dankjewel voor het recept Aivie. Ziet er heerlijk uit.
Fijn weekend.
Aivie
October 28, 2018 @ 09:52
Geniet ervan als je het bereid. Liefs Aivie
Romila
October 27, 2018 @ 19:30
Klopt stap 7 en 8 , na stap 5 begreep ik niet zo goed welke stappen ik precies moest nemen eerst ? Ik kan ook niet begrepen hebben.
Aivie
October 28, 2018 @ 09:52
Hi Lieverd, je hebt helemaal gelijk. Er is iets mis gegaan met het knippen en plakken in de tekst. Succes en laat mij weten wat je van de cake vindt. Liefs Aivie
Shanel
January 28, 2020 @ 15:51
Hoi Avie,
Superbedankt voor het recept van pruimencake
Waarmee mag het 75ml rumsiroop vervangen worden? Ik gebruik geen alcohol😊Alvast bedankt😘
Aivie
February 2, 2020 @ 10:33
Week de pruimen in een alcoholvrije wijn. Kun je gewoon bij de GAll en Gall kopen. Neem een droge witte. Laat de pruimen een paar dagen goed weken. Dan wordt de wijn donker van kleur en ook wat stroperig.
Liefs Aivie