Met een paar gerechten en zonder toevoeging van bloem kun je een heerlijk brood van gewoon pindakaas bereiden. Ik heb dit brood standaard in mijn vriezer liggen. Een plakje als ontbijt met of zonder beleg is lekker.
Met een paar gerechten en zonder toevoeging van bloem kun je een heerlijk brood van gewoon pindakaas bereiden. Ik heb dit brood standaard in mijn vriezer liggen. Een plakje als ontbijt met of zonder beleg is lekker.
Verwarm de oven voor op 150 graden.
Doe alle ingrediënten in een ruime kom.
Mix met de deeghaken van de mixer alles tot een smeuïg beslag.
Giet het beslag over in een langwerpige cakeblik.
Bak het brood in 40-45 minuten gaar.
Haal de cake uit de oven en stort het op een rooster, zodat het overtollig vet van de pindakaas kan wegvloeien.
Laat het brood afkoelen en snijd het in gelijkmatige plakken.
Je kunt de plakjes in kleine zakjes invriezen. En haal er iedere keer 1 uit als je het gaat gebruiken.
Serveer met een plakje kaas of vleesbeleg.