Hoe minder koolhydraten per gerecht, des te blijer wordt ons lichaam. Daarom zijn deze eierwraps een uitstekend alternatief voor de reguliere wraps. Deze wraps kunnen 2-3 weken in de koelkast bewaard worden.
Hoe minder koolhydraten per gerecht, des te blijer wordt ons lichaam. Daarom zijn deze eierwraps een uitstekend alternatief voor de reguliere wraps. Deze wraps kunnen 2-3 weken in de koelkast bewaard worden.
Kluts de eieren met alle ingrediënten, behalve de 2 eetlepels olijfolie goed los met een (staaf)mixer.
Gebruik een anti-aanbak koekenpan van circa 25 cm.
Doe de pan op vuur en smeer de pan met een kwast licht in met olijfolie.
Doe een sauslepel (lijkt op een kleine soeplepel) met beslag in de pan.
Let op: het beslag bedekt de bodem van de pan, zodat de wrap doorzichtig blijft. Er mag geen dubbele laag beslag worden gevormd. Anders wordt de wrap te dik!.
Als het beslag in de pan is, keer je na circa 20 a 30 seconden de omelet om.
Na 20 seconden haal je de omelet uit de pan en doe je het op een bord.
Herhaal dit, totdat al het ei-beslag op is.
Als de omeletten zijn afgekoeld, kun je deze goed afdekt en luchtdicht in de koelkast bewaren.
Vul de wraps bijvoorbeeld met roomkaas, zalm en sla.