Veganistische lijnzaadwraps

Out of the box koken geeft een super voldaan gevoel! Wetende dat je gezond en bewust bezig bent, zonder rare voedingsmiddelen in je gerechten, die je heel vaak  in kant en klare producten aantreft, eet ook veel lekkerder. Dit recept is vetvrij, koolhydratenarm en ik heb er geen zout aan toegevoegd. De wraps kun je behalve vullen en oprollen, ook als een goede vervanger van de roti gebruiken.  

author Door Aivie

Cheela’s

Een mooi glutenvrij en (redelijk) koolhydratenarme pannenkoek kan worden bereid met kikkererwtenmeel. Dit gerecht komt uit de Sri Lankaanse keuken. Ik vind het een heerlijke pannenkoek. Je kunt het gewoon zo uit het vuistje eten, of gebruiken als wrap of net als de Indiase roti met andere bijgerechten eten. Door de uien weg te laten, maak je er in een handomdraai een Ayurvedisch gerecht van. 

author Door Aivie

Koken met Aivie © 2016