Hoe minder koolhydraten, hoe blijer ik word van een gerecht! Dit gerecht is erg simpel, maar heeft een paar kneepjes waar je op moet letten, als je de wraps gaat bakken. De warps kunnen zowel met een hartige als zoete vulling worden gegeten.
Hoe minder koolhydraten, hoe blijer ik word van een gerecht! Dit gerecht is erg simpel, maar heeft een paar kneepjes waar je op moet letten, als je de wraps gaat bakken. De warps kunnen zowel met een hartige als zoete vulling worden gegeten.
Doe alle ingrediënten, behalve de koude roomboter in een ruime (maat)kan.
Pureer en mix alles tot een glad beslag met de stafmixer..
Heb je geen staafmixer, gebruik dan een blender.
Neem een koekenpan.
Ik gebruik een kleine koekenpan en haal daar 12 stuks wraps uit. Hoe groter de pan, des te minder wraps je krijgt.
Laat de pan goed warm worden.
Doe er dan een klein klontje boter in, waarmee je de gehele bodem van de pan besmeert.
Doe het beslag erin en verdeel het beslag door draaiende bewegingen te maken met de pan, goed over de bodem.
Laat de wrap rustig op middelmatig vuur bakken.
Als er bolletjes in de wrap aan de onderkant van de wrap verschijnen, keer je de wrap om.
Laat deze kan ook mooi bruin worden.
Doe de gebakken wrap op een bord.
Bak de wraps totdat al het beslag op is.
Laat wraps goed afkoelen.
Vul de wraps met een zoete of harige vulling naar wens.
Bewaartip: De wraps zijn 2 tot 3 weken goed houdbaar in de koelkast. Zorg ervoor dat de wraps goed zijn verpakt in een plastic zak of een afsluitbare bak.