Dit is een heerlijke frisse en romige chutney. Ik eet deze chutney niet alleen met een snack, maar ook bij een vegetarische maaltijd. Deze chutney smaakt het lekkerst als het vers is bereid.
Dit is een heerlijke frisse en romige chutney. Ik eet deze chutney niet alleen met een snack, maar ook bij een vegetarische maaltijd. Deze chutney smaakt het lekkerst als het vers is bereid.
Rooster de mosterdzaad in de koekenpan, totdat ze beginnen te poffen.
Haal de pan van het vuur en laat de mosterdzaad afkoelen.
Zet apart weg.
Doe de gedroogde geraspte kokos, gesneden koriander, gember, chilipepers, citroensap, suikervervanger, water en himalaya zout in de blender en maal het tot een fijne pasta.
Haal de kokos mix uit de blender en doe het in een schaal.
Doe de geroosterde mosterdzaad bij de kokos-koriander chutney en roer alles goed door elkaar.
Eventueel nog zout naar smaak toevoegen.
Serveertip: serveer deze chutney met samosa’s of andere Indiase snacks.