Gebakken lams in Kerala masala

Dit gerecht heb ik de allereerste keer in Pattaya (Thailand) gegeten. In het centrum van Pattaya bevinden zich ontzettend veel Indiase restaurants. In de 5 dagen dat ik in Pattaya verbleef heb ik tot 3 keer toe dit gerecht gegeten! Als snack met een lekker drankje, maar ook gewoon als hoofdgerecht bij de lunch of het diner. Het aantal ingrediënten kan je afschrikken om dit recept uit te proberen. Je kunt dit gerecht daarom het best in 2 fasen bereiden. Kook eerst je vlees van (bijvoorbeeld een avond van te voren of in de ochtend) en ga dan later op de dag het gerecht bereiden.

author Door Aivie

Anda tamatar (ei in tomatensaus)

In het weekend eet mijn man graag een eenvoudige roti (zonder toevoeging van vulling en vet). Dit gerecht is supersnel te bereiden en vooral heerlijk bij een laat ontbijt in het weekend. Dit ei-gerecht kan ook prima op een lekker pistolet gegeten worden. 

author Door Aivie

Koken met Aivie © 2016