Koolhydratenarme aardbeien mousse

Er zijn genoeg suikervrije en vooral koolhydratenarme toetjes te maken. Ik had nog wat aardbeien in de vriezer die ik in iets zoets wilde verwerken. Met nog een paar andere ingrediënten is dit nagerecht binnen 15 minuten gemaakt. Het opstijven  van de mousse duurt het langst.

author Door Aivie

Langzaam gegaarde kalkoendijen (Slowcooking)

Ik houd van lekkere gerechten, die vooral gemakkelijk te bereiden zijn. Dit is een van mijn favoriete ovengerechten. Met een goede voorbereiding heb je een heerlijke maaltijd op tafel, zonder uren in de keuken te staan. 

author Door Aivie

Keto gember cake

Als je van gember houdt, dan moet je deze cake zeker bereiden! Gebruik verse gember en houd je van een pittige smaak, zorg er dan ook voor dat je de kleine gemberwortels gebruikt. Die zijn zijn krachtiger van smaak. Persoonlijk heeft die soort ook mijn voorkeur. 

author Door Aivie

Kip gehaktbrood

Gehaktbrood is altijd lekker en je kunt op ieder moment van de dag eten. De bereiding is simpel en redelijk snel. Dit is mijn recept van een mooi en vooral lekkere gehaktbrood. 

author Door Aivie

Bloemkoolbrood (koolhydratenarm)

Op mijn zoektocht naar koolhydraatarme broden, heb ik van een basis recept mijn eigen bloemkoolbrood gemaakt. Het smaakt heerlijk en is behalve als brood, ook gewoon zo te eten. Er zitten genoeg smaakmakers in, zodat het als een hartige plak cake kan worden gegeten. 

author Door Aivie

Sri Lankaanse viscurry

Geïnspireerd door de Sri Lankaanse keuken heb ik dit gerecht bedacht. Deze viscurry bevat 18 ingredienten. Neem de tijd om alle ingrediënten eerst klaar te zetten en dan te gaan koken. Een gerecht dat ook een dag van te voren klaargemaakt kan worden.

author Door Aivie

Koken met Aivie © 2016