Weer een mooi Zuid Indiaas gerecht, zonder dat het een ingewikkelde exercitie wordt om dit heerlijk gerecht te bereiden. Een paneergerecht mag eigenlijk niet ontbreken op een Indiaas menu. Geniet hiervan!
Weer een mooi Zuid Indiaas gerecht, zonder dat het een ingewikkelde exercitie wordt om dit heerlijk gerecht te bereiden. Een paneergerecht mag eigenlijk niet ontbreken op een Indiaas menu. Geniet hiervan!
Doe in een ruime de pan de ghee en laat het smelten.
Maal de gember en geelwortel fijn in een molen.
Voeg alle kruiden, behalve de groene chili, rode (punt)paprika, kokosmelk en verse koriander in de pan.
Fruit alles licht aan.
Voeg de paneer, broccoli en de doperwten toe en laat alles op middelmatig vuur rustig bakken.
Roer het geheel af en toe om. Niet te veel roeren, anders breekt de paneer.
Na 20 a 25 minuten is de paneer goudbruin gebakken. Voeg de kokosmelk toe en zet het vuur hoger. Breng het geheel aan de kook. Na 1 a 2 minuten de pan van het vuur halen.
Roer de gesneden groene chili, (punt)paprika en de verse koriander erdoor.
Serveer de paneer in kokosmelk met een heerlijke chapati of een andere roti.