Dit brood is koolhydratenarm en eenvoudig te bereiden. Door steeds weer te variëren met de kruidenmix, kun je dit brood iedere keer weer net even anders laten smaken.
Dit brood is koolhydratenarm en eenvoudig te bereiden. Door steeds weer te variëren met de kruidenmix, kun je dit brood iedere keer weer net even anders laten smaken.
Verwarm de oven voor op 150 graden Celsius
Bekleed een brood-of springvorm met bakpapier
Maal de pompoenpitten grof
Mix nu alle zaden en gedroogde kruiden in een kom
Mix in een andere kom de eieren, olie en zout goed door elkaar
Meng de eierenmix door de zadenmix met een spatel
Schenk het beslag in de brood- of springvorm en bak het eerst 40 minuten op 150 graden en dan nog 20 minuten op 160 graden goudbruin en gaar.
Laat het oerbrood tenminste 30 minuten afkoelen voor je het in plakken snijdt.
Serveer met kaas of een tomaten-avocadosalsa