Kruiden en groenten zijn een ontzettende lekkere combinatie. En met een goede olie maak je de meest fantastische groente gerechten. Dit bloemkool gerecht is zonder knoflook en uien bereid en is daarmee een prachtig Ayurvedisch gerecht.
Kruiden en groenten zijn een ontzettende lekkere combinatie. En met een goede olie maak je de meest fantastische groente gerechten. Dit bloemkool gerecht is zonder knoflook en uien bereid en is daarmee een prachtig Ayurvedisch gerecht.
Doe de ghee met de olie in een ruime pan.
Voeg de asafoetida, gember, geelwortel, komijn- en fenegriek zaad toe.
Fruit het geheel 1 a 2 minuten.
Voeg de bloemkool toe en roer alles goed samen.
Voeg de chilipoeder, garam masala en zout toe en roer alles goed samen.
Voeg het water toe en laat de bloemkool in 15 a 20 minuten op laag vuur gaar worden.
Als de bloemkool gaar is, zet je het vuur iets hoger en laat je alle vocht verdampen.
Als de bloemkool klaar is, strooi je de er de gehakte koriander overheen.
Serveer de bloemkool met rijst of roti naar keuze.