Mijn website is er!

Mijn website is online! Mijn eigen website: koken-met-aivie.nl
Ruim 4 jaar geleden startte ik met een Facebookgroep: Smaakvol en Bewust koken. Inmiddels bevat de groep meer dan 16.000 leden en voer ik nog steeds dagelijks het beheer.
Het nadeel van Facebook is dat de recepten en het opzoeken van juiste informatie niet te structureren is en recepten vaak moeilijk vindbaar zijn. Het benaderen van het overzicht met de recepten is lastig vanaf een telefoon of laptop. Daarom is deze website er nu.
Ik kook heel graag, maar let daarbij vooral op hoe een gerecht bewust en smaakvol kan worden bereid, zonder uit pakjes en zakjes te koken. Daar zitten vaak (onbekende) E-nummers in, die weer schadelijk voor de gezondheid kunnen zijn.
Uiteraard maak ik ook weleens gerechten, die iets minder bewust (vetter, meer koolhydraten, verkeerde suikers) zijn. Sommige gerechten smaken het best volgens de authentieke bereidingswijze en ingrediënten.
Ik kook graag naar eigen inzicht en probeer nieuwe voedingsproducten uit en daarom zijn mijn recepten door mijzelf bedacht.
Ik wens jullie veel kookplezier met het uitproberen van mijn recepten. Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben, dan kun je via contact mij altijd een berichtje sturen.


2 Comments
Asha Kalloe-Dhanpat

February 12, 2017 @ 19:28

Reply

Lieve Aivie, Ik zie nu je website, heb het gemist op 5 februari, maar toen zat ik in Zwaluwhoeve met mijn tante Erna Ramcharan. Maar ziet er top uit en heerlijk om zo de recepten te kunnen opzoeken.Dank! Respect hoe je dit allemaal naast je werk erbij doet.
Succes en keep it up.
En complimenten en respect voor je doorzettingsvermogen met je eet- en leefwijze. !
Ik ben diabeet en al die sappen hebben voor mij teveel suikers, maar de lunch zou op zich wel kunnen.
Ik heb nog een weg te gaan, bedankt voor het delen van al je kennis.
Groeten en fijne avond. Asha

Aivie

March 1, 2017 @ 18:00

Reply

Hi Asha, dank je wel. Ik moet nog heel hard werken aan de website, maar langzaamaan gaat het steeds meer vorm krijgen Groetjes Aivie

Laat bericht achter

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Koken met Aivie © 2016